YouControl – система, яка допоможе, розкаже, захистить!

29.09.2019 15:35

YouControl – система, яка допоможе, розкаже, захистить!

Кожному із нас відоме таке поняття, як авторське право, і якщо інформація ним не захищена, то кожен має право звертатися до неї для аналізу, обробки та інших цілей. Ця відкрита і доступна інформація відома як «відкриті дані», або open data. З кожним роком доступ до них для українців стає зручніше і простіше, частково і тому, що YouControl http://agrinews.com.ua/show/316260.html створює умови для максимально ефективного застосування відкритих даних.

 

Відкриті дані можуть використовувати громадяни, підприємці, журналісти і суспільство в цілому, щоб знати більше про діяльність уряду і створювати інструменти, які роблять суспільну і ділове життя простіше. Крім цього,саме YouControl на даний момент є самим ефективним інструментом для розвитку власного бізнесу, точніше, для його захисту. Доступ до відкритих даних дозволяє кожному перевірити надійність потенційного бізнес-партнеру. Варто додати, що систему YouControl можна використовувати незалежно від того, до якої галузі відноситься бізнес.

Що може YouControl

- знайти інформацію про цікаві підприємцю об'єкти. Пошук відбувається за назвою або кодом ЄДРПОУ, адресі, номеру телефону або прізвища підприємця або директора;

- отримавши доступ до інформації, можна дізнатися статус юридичної особи - чи працює вона, чи не є банкрутом. Ви дізнаєтеся всіх керівників і бенефіціарів компанії. Також в досьє приведені всі відкриті і закриті судові виробництва на організацію.

- у базі даних викладена інформація про кількість працівників підприємства, всі проведені тендери, фінанси і дані про можливу зовнішньо-економічну діяльність компанії;

- наданий фінансовий аналіз включає в себе оцінку рентабельності потенційного партнера, дані про боргові зобов'язання і прибутковість. А в звіті про зовнішньо-економічну діяльність легко побачити обсяг експортної виручки, аналіз експорту або імпорту по продукції, і чи працює компанія з офшорами.

- також на сайті можна подивитися чи є у компанії необхідні ліцензії, їх актуальність, суть і орган, який видав дані дозволу.

- в аналізі зі зв'язків показані підприємства, з якими працює цікавить вас компанія і підготовлений звіт-аналіз по цим зв'язкам. Він допоможе визначити чесність публічних закупівель та хто за ким «стоїть».

- у відомостях описані докладні реєстраційні дані організації.

Хто може користуватися відкритими даними YouControl

Серед тих хто користується YouControl - приватні особи, підприємства різних галузей і масштабів, від приватних до корпорацій. Перевіркою контрагентів можуть займатися і самі власники, і співробітники.

Комментировать
Содержимое этого поля является приватным и не будет отображаться публично.
Я не робот
Этот вопрос задается для того, чтобы выяснить, являетесь ли Вы человеком или представляете из себя автоматическую спам-рассылку.
5 + 0 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.