MEM.PET - Як збільшити прибутковість курсів іноземних мов

17.07.2017 10:08

MEM.PET - Як збільшити прибутковість курсів іноземних мов

У сьогоднішній публікації ми поговоримо з співзасновником мовної платформи Мемпет, Андріє Куликом.

Ринок вивчення іноземних мов має одну цікаву властивість - він не вичерпується, адже нові клієнти народжуються і підростають кожного року.

Очевидно, є щонайменше 5 шляхів для збільшення рівня прибутковості курсів іноземних мов.

1. Перший і найпотужніший. Сарафанне радіо. Я точно знаю, що на курси люблять записуватися маленькими групками з 2-3 людей, самому може бути нудно добиратися після пар або просто ніяково чи страшно. Тому людю вмовляють своїх друзів, щоб ходити разом. В такому випадку добре спрацьовують акції типу "приведи друга і отримайте знижку".

2. Зменшення поточних витрат. Мова йде про оптимізацію витрат на орендні платежі, заробітню платню, канцелярію і так далі. Економити не треба, але правильні підрахунки допоможуть "не брати зайвого" і додати 2-4% до прибутковості.

3. Залучення маловідомих рекламних каналів. Не потрібно паразитувати тільки на зовнішій рекламі, буклетах або контекстній рекламі в гуглі. Додайте соціальні мережі, інстаграм, сервіси з відгуками. Вони не такі ефективні як контекстна реклама, зате значно дешевші. Залучення нових каналів допоможе знизити вартість приваблення нового клієнта, а це дасть збільшення прибутковості самого бізнесу.

4. Додаткові послуги. Ви можете запропонувати ряд інших тематичних посуг своїм студентам: професійні переклади текстів, написання резюме іноземною мовою тощо. Це додаткові кошти та додаткові клієнти.

5. І останнє та найцікавіше - підключення партнерських програм. В Україні діє тільки одна і я її представляю, це MEM.PET.
Наша платформа дає змогу перенести вашу навчальну програму у мобільні додатки, щоб студенти могли вчити слова не тільки з книг, а й граючи цікаву гру будь-де: в метро, черзі чи дома під покривалом.

Скільки можна заробляти на цьому?

 

Середній профіт з 1 студента становить 5 доларів у місяць. Тепер перенесіть це число на свою школу іноземних мов і порахуйте. Школа, яку відвідує 400 студентів даватиме додаткових 2000$ у місяць. Для більшості українських курсів цієї суми буде достатньо, щоб повністю компенсувати зарплатний фонд.

Детальніше можна дізнатися на сайті платформи - profit.pet

На сьогодні це все!

Комментировать
Содержимое этого поля является приватным и не будет отображаться публично.
Я не робот
Этот вопрос задается для того, чтобы выяснить, являетесь ли Вы человеком или представляете из себя автоматическую спам-рассылку.
3 + 5 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.